Segona passa (quasi definitiva)

Aquest matí he estat a Alacant per tal de presentar la documentació que la Conselleria demana per concedir la jubilació anticipada LOGSE, gens complicat: una instància, una fotocòpia del DNI i el certificat literal de naixement (vegeu el post anterior).
He preferit anar a Alacant i no usar cap altre camí possible de presentar la documentació per la tradicional desconfiança que tenim (almenys jo en tinc) cap al funcionament de la burocràcia al nostre país.
No sé si tota la gent que em llegeix coneix bé el terme "jubilació LOGSE". Es tracta de l'acompliment d'un acord entre els Ministeris d'Educació i Hisenda amb els sindicats dels ensenyants, que permetia jubilar els i les professores que compleixen 60 anys abans del 31 d'agost. La jubilació comença l'1 de setembre.
No cal que diga ací (perquè molts de vosaltres ja m'ho heu sentit dir) que he dubtat molt en presentar la paperassa (de fet encara estic dubtós) perquè em trobe molt bé de salut i d'ànims per seguir, però el fet que siga aquest l'últim any de l'acord i l'enrenou que s'està muntant amb el tema de les pensions ha provocat que, per ara, siga partidari d'acceptar la jubilació.
De tota manera, hi ha fins el dia 15 de març per poder renunciar. Seguiré informant si voleu seguir-me.

Primer pas

Amb l'arribada de gener comença el termini (fins a finals de febrer) per presentar la documentació per a la jubilació anticipada. Cal presentar (amb alguns altres documents) el certificat de naixement.
I això és el que vaig fer ahir, anar a l'ajuntament de La Font a sol·licitar el certificat. És, ai mare, el primer pas.
Us mantindré informats dels propers passos.