Dos mesos llançats al fem i molt patiment

El resultat, finalment, ha estat el previst. Ara se'n tornarà a fer càrrec del bar-cantina de l'IES Enric Valor Víctor Pons que havia estat dirigint-lo durant els darrers cinc anys i que, de manera poc clara i gens transparent, va estar substituït.
Pel mes de novembre vaig deixar constància en aquest post del bloc del malestar que havia produït en la comunitat educativa del centre la decisió de la Conselleria respecte a la concessió del bar.
La Conselleria, torne a repetir, de forma poc transparent va tirar pel dret i, sense fer cas de cap informe i recomanació de la direcció i del Consell Escolar de l'Institut, va optar per, tal com deia en la resolució, "l'oferta més convenient per a l'administració" que resultava ser una empresa del sector immobiliari, sense cap experiència en el sector de bars de centres educatius i a la qual se li van concedir, de cop, un bon grapat de centres.
Quedava clar des del,principi que allò més convenient per a l'administració no era el que interessava a la comunitat educativa perquè ha passat el que es preveia, aquesta empresa ha renunciat al bar de Pego i al de molts altres centres perquè no diu que no li surten els comptes o qui sap què.
Ara, finalment, però després de un poc mès de dos mesos, ha hagut de tornar a fer-se càrrec del bar la persona que el regentava fins el curs actual i a qui havia recomanat el centre.
Però a qui li importa que aquest persona haja hagut de passar més de dos mesos a l'atur, haja hagut de muntar i desmuntar el bar per a tornar a muntar-lo ara de nou?
Qui se'n farà responsable de tots aquest despropòsits?
Per què no fan cas d'una vegada els polítics a la gent que està sobre el terreny cada dia i coneix millor les necessitats dels centres?
Hi havia amagada, darrere d'aquesta qüestió, algun intent d'afavorir empreses privades concretes per alguna raó que no coneixem?
Com es pot veure, una gran quantitat de preguntes que esperen respostes.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

bffqftawx http://www.poloralphlaurenonsaleuk.net vvfnkdzrd [url=http://www.poloralphlaurenonsaleuk.net]polo ralph lauren trainers[/url] bzikxqmwk
jnnadndoo http://www.gafasraybanwayfarerbaratas.com mlchfhtee [url=http://www.gafasraybanwayfarerbaratas.com]gafas de sol baratas online[/url] hzrybwjgs
ruoyonrqu http://www.cheapdrdrebeats.net caebvejfx [url=http://www.cheapdrdrebeats.net]beats by dr dre pro[/url] zbbxnklhu
qotkpxuzp http://www.polosralphlaurenuksale.net dvhrstgnx [url=http://www.polosralphlaurenuksale.net]lululemon[/url] iytbmfosx
zsgmsovtu http://www.christianlouboutinshoesforsale.net cyhuwqspr [url=http://www.christianlouboutinshoesforsale.net]blue christian louboutin shoes[/url] vbrdrvutc

Anònim ha dit...

Kеep on ωriting, great ϳob!

Feel frеe tο visit my site :: Same Day Payday Loans

Anònim ha dit...

Just deѕire to ѕay youг artiсlе iѕ
as surprising. The сleаrnеss in your post is simρly exсellent and i cаn assume you arе аn expert on this subјеct.
Finе ωіth уоur ρeгmiѕsion lеt me to gгab youг
RЅS feeԁ to κeep up tο ԁatе ωіth forthcοming pοst.
Thankѕ а million and pleаse carry on the gratifying worκ.


my ωeb ѕite - New Bingo Sites