Reunió del Consell a ........BRUSSEL·LES

Acabe de sentir a la ràdio a la consellera portaveu del Consell València  dir que no tenia ni idea del que costaria la darrera (per ara) ocurrència del Molt Honorable Francisco Camps: Anar a fer una reunió del seu govern a Brussel·les.
Això sí, ha dit que la despesa de portar tots els consellers més el personal imprescindible per fer aquesta reunió seria ridícula comparada amb els beneficis que comportaria.
S'ha cregut aquesta senyora que tots els valencians s'han tornat idiotes? Jo crec que a base de fer barrabassades una darrere de l'altra sense una gran resposta de la societat valenciana, han arribat a pensar al Consell que ens hi hem tornat.
Ja li puc afirmar jo a la consellera  que amb la despesa d'aquesta broma de Brussel·les, la despesa del xinés a les escoles, per no parlar de coses molt més grosses, es podria pagar i en sobraria per evitar les retallades a les Escoles de Música que parlava al post anterior.
Quant al Molt Honorable, que no té aquest home res més en què pensar que en fer una pallassada darrere de l'altra (amb perdó per als pallassos)?
Quan se centrarà en resoldre els problemes dels valencians? Crec que la resposta és: MAI perquè d'això no en sap.