Bon Nadal?. Bones Festes?

Fa uns pocs anys que quan arriben aquestes dates em ve el dubte de què he de dir quan em trobe algú o quan he d'enviar una felicitació. Bon Nadal o Bones Festes?
Sempre havia dit Bon Nadal i així ho escrivia allà on feia falta però allò que sembla políticament correcte és no felicitar explícitament el Nadal per si aquell amb qui et trobes (o et llegeix) no vol celebrar-lo o no té aquestes tradicions entre les seues.
Podeu comprovar que s'esta escampant molt la fórmula BONES FESTES en compte del Bon Nadal. Jo mateix en les webs de l'AAMO  i la de l'IES Enric Valor que administre, he usat aquesta expressió en els dos últims anys no sé ben bé per què.
A les transmissions esportives o de notícies que provenen dels EEUU veureu com han substituït el tradicional Merry Christmas per la més inexpressiva Happy Holiday que igual pot servir per al Nadal, per a l'estiu, per al dia d'Acció de gràcies...
Què penseu d'aquests costums que estan canviant? Teniu alguna opinió i voleu fer.la pública ací? O els Nadals els esteu passant de vacances (com diuen els nord-americans) de tot i no voleu perdre el temps en aquestes cabòries?
Fins l'altra, Bon Nadal i/o Bones Festes