Concert i Presentació de disc a Gandia

Dissabte, 11 de desembre, vam anar a la presentació del CD Jaume I, vida música i poesia de Capella Ducal.
L'acte va tenir lloc a la Casa de la Marquesa de Gandia i va resultar molt agradable.
La presentació del disc la va fer Mercé Morell i, de pas va presentar el concert que venia a continuació. Després Ferran Escrivà va fer la presentació del grup de direcció de Capella Ducal, format per ell mateix com a musicòleg, Enric X. Naval com a director artístic, Joan Iborra, historiador i filòleg, Bernat Rodríguez, economista i Juan Manuel Sanchis, enginyer de so.

El concert que va seguir a aquesta presentació, va consistir en una primera part de música de trovadors (que hi són al disc) i dos romanços populars (La dama d'Aragó i La Cileta). A la segona part es van interpretar uns madrigals del segle XVI amb lletres d'Ausiàs March i de Francesco Petrarca.
Us deixe unes quantes fotos de l'acte i dos vídeos, un amb la interpretació de La Cileta i un altre amb la interpretació del madrigal Di di en di vo cangiando amb música de Mateu Fletxa el Jove i lletra de Petrarca.
Lamente la baixa qualitat dels vídeos que van ser presos amb una càmera fotogràfica sense trípode i amb no molt bones condicions.