Eivissa, gener 2010


He de reconèixer que no havia visitat Eivissa fins l'any 2009, ni en els anys 60 i 70 quan anava tot el món ni després amb el boom turístic i la facilitat de viatjar des de Dénia.
Tot va canviar quan Maria, la meua filla, va començar a treballar per al Consell Insular d'Eivissa com a AODL en octubre de 2008 i va llogar un piset per a viure-hi.
En gener de 2009 vaig fer la meua primera visita a l'illa, hi vaig tornar pel maig de 2009 i ara, aquest darrer cap de setmana del 22 al 24 de gener, he tornat.

Negre futur per a les Escoles de Música

M'hauré de posar a escriure el primer post de l'any després d'acabar l'any passat amb aquelles disquisicions numèriques del post anterior. Si no, les poquetes persones que em segueixen pensaran que ho he deixat ben aviat.
Aquests dies estic dedicant-me, fora de la meua feina habitual de les classes, a preparar la documentació per tal de sol·licitar la subvenció de la Conselleria d'Educació per a l'Escola de Música d'Oliva, cosa que fa dos o tres anys que faig.
La veritat és que enguany ho estic fent amb molt poques ganes i, al mateix temps, amb una ràbia acumulada des de mitjan mes de desembre a causa de l'absolut menyspreu amb què tracta la Generalitat Valenciana i, en concret, la Conselleria d'Educació a les societats musicals i, particularment, a les seues escoles.