La meua família i les illes

Mai havia estat la meua família molt apegada a la mar, tret que des de fa molt temps estiuejàvem a una caseta pròxima a la platja i a que, des de fa un poc més de 8 anys, vam decidir traslladar-nos a viure a la casa de la platja i abandonar el pis del poble.
Ara, de sobte, ens trobem amb mitja família vivint a una illa, més prop del mar impossible.
Com ja sabeu molts de vosaltres, ací mateix vaig parlar del tema en un post anterior del mes de gener, la nostra filla Maria està vivint i treballant a l'illa germana i veïna d'Eivissa des de fa quasi dos anys i amb possibilitats serioses de continuar més temps.
Ara, des d'aquest cap de setmana, tenim al nostre fill Ferran a l'illa més (molt) llunyana de Tenerife. Ha anat a treballar al Conservatori Superior de Música de Tenerife a donar classes de Musicologia i Història de la Música, que és l'activitat a la qual ell pretén dedicar-se.
Està fent una substitució, en principi per a una mesada de duració amb possibilitats d'allargar-se, i tots estem una mica ansiosos que l'"aventura" li vaja bé i que obtinga punts i experiència per acumular al seu currículum i poder obtenir una plaça més pròxima.
Considerem que ha hagut de prendre una decisió valenta perquè ha de deixar, de moment, les seus tasques en les corals que està actualment dirigint i en les escoles de música en què esta treballant, però amb l'ajuda de nosaltres, de la seua estimada Cristina i de tots els amics que se li han brindat de seguida per ajudar-lo ho traurà endavant.
Ferran, ànims i endavant.