Font de Mora tenia raó



Si no foren tan greus i irresponsables les acusacions que ha fet Chelo Escrivá (presidenta del PP d'Oliva) aquest cap de setmana passat, podríem dir que Font de Mora tenia raó quan va pretendre imposar l'ensenyament d'Educació per a la Ciutadania en anglés. El que passa és que errava en la població on calia aplicar-ho. Sembla que no calia aplicar aquesta mesura als xiquets/xiquetes d'ESO sinó a alguns quadres del seu propi partit, en concret a la presidenta del PP d'Oliva, perquè és ella la que necessita lliçons d'educació ciutadana però, sobretot, necessita urgentment lliçons bàsiques d'anglés.
Per si algú està despistat amb aquest pròleg i no sap de què estic parlant us posaré en antecedents.


Divendres, 18 de juny, va començar la Fira de Fires a Oliva i, dins d'aquesta programació, hi havia la Fira de Feres instal·lada al pati de la FPA i Escola de Música. En un dels estands apareixia un cartell amb un text i una imatge de Francisco Camps amb la llegenda que va mostrar Mònica Oltra a les Corts Valencianes quan el president no apareixia per allí ni en pintura. El text del cartell, com es pot veure en l'nici del post i en la foto del costat, diu: WANTED, only alive (Per als que com Chelo Escriva necessiten ajuda amb l'anglés: ES BUSCA, només viu).
En la inauguració de la Fera de Feres sembla que Chelo Escrivà va embogir i va enviar als mijtans de premsa comarcals una nota on es llegeixen acusacions com: terrorista, actes perillosos, actes vergonyosos, etc...
Tot això perquè la senyora Escrivá tradueix el text per: SE BUSCA muerto. En concret el paràgraf complet inicial de la nota és:
El PP de Oliva condena el acto protagonizado por el BLOC y al mismo tiempo denuncia y aconseja retractarse y pedir disculpas públicas al PP de Oliva y a todos los valencianos por haber exhibido en la FIRA DE FIRES en el la carpa del BLOC JOVE un cartel, junto al suyo con la foto del Presidente de todos los valencianos FRANCISCO CAMPS donde ponía wanted Orly alive (se busca muerto) y firmado (Compromís pel país valencià BLOC-INICIATIVA-VERDS).
A partir d'això comença a exigir disculpes als regidors del BLOC d'Oliva i a Enric Morera. Demana també el "más infinito olvido" per als joves del BLOC i altres coses per l'estil.
Senyora Escrivà, com es poden fer aquestes acusacions basant-se només en la seua ignorància. Espere a dia d'avui rectificació immediata i, en cas contrari, espere que el BLOC JOVE li presente una demanda per injúries i insults en els pròxims dies.
Així mateix espere que el seu propi partit li retraga la seua actitud i actue en conseqüència.

3 comentaris:

Pura ha dit...

Germá, no crec que la presidenta del PP d'Oliva demane disculpes per la seua ignorància i el seu incivisme. Aquesta gent ni sap anglés (cosa que
és comprensible i perdonable) ni coneix el que són les virtuts cíviques(cosa que sí és imperdonable).Serà aquesta la raó per la que s'oposen a que s'impartixca(com cal)l'ensenyament d'Educació per a la cuitadania?.
Actituts com les de Chelo escrivá
demostren la necessitat d'aprendre vituts cíviques com ara el respecte a les opinions dels altres,la justicia,etc...

Emili Morant ha dit...

Pura: què tal? un beset!

Ferran: He escoltat alguna cosa a la ràdio hui mateix, tornant de Pego, i he pensat "se n'han passat un pèl, aquests de les joventuts, això de parlar de morts no es fa, normal que es queixe el PP d'Oliva". Però hui quan he entrat al teu blog, he vist el cartell i he començat a llegir, he començat a riure i encara no he parat. Oblideu-vos-en de les disculpes: en política, l'únic preu que es paga per aquestes coses sol ser fer el ridícul - però ací, a alguns no els ix massa car...

Vicent Fernandez ha dit...

Home, el que cal fer és una querella ràpidament. Que la senyora no sàpiga anglés, i haja estat amagada baix terra els ultims mesos (la imatge ja era coneguda a poc enterada que estigueres de la política nacional), no l'exculpa d'acusar a un grup de joves (entre els que orgullosament em trobe) de delictes greus. Ja sabem que si t'acusen d'eixos delictes, va a per tu la Benemèrita, i ningú sap res de tu en un grapat de dies.