Negre present per a les Escoles de Música

Pel mes de gener vaig escriure un post que vaig titular Negre futur per a les Escoles de Música on explicava que les Escoles de Música dependents de Societats Musical tenien les coses molt difícils ja que la Generalitat havia decidir rebaixar un 35% les subvencions que dedicava i que servien per ajudar a pagar les despeses de Seguretat Social del professorat.
Doncs resulta que, amb data 1 de juny, sense cap comunicació prèvia la Generalitat ha rebaixat encara més aquesta pobra quantitat i l'ha deixada amb una rebaixa total del 54% respecte a l'any anterior.
Com s'entén aquesta actitud si el pressupost de la Conselleria d'Educació (d'on depenen aquestes escoles) ha apujat un 5%?
Només s'entén com una actitud decidida a ofegar les escoles per alguna raó que se m'escapa i que agrairia que algú m'explicara (si pot).
La Federació de Societats Musicals de la CV (FSMCV) es reunirà aquest dissabte, 5 de juny, i proposarà actes de resposta a aquesta nova agressió.
Des d'ací demane que tothom se solidaritze amb allò que propose la FSMCV i puguem donar una resposta contundent del món de la música a la Generalitat.
Si algú encara no s'ha adherit a la campanya "Més que música" ho pot fer clicant en l'enllaç que teniu a la part superior dreta d'aquesta pàgina.
Seguiré contant-vos les novetats al respecte.