En Pere (o Joan) sense por

El nostre Molt honorable president, després de conéixer que l'assumpte que el seu amic De la Rua va tenir tanta pressa d'arxivar estava mal arxivat i que cal continuar-lo al TSJ de València, es va rodejar de la seua plana major (sense Ripoll, es clar), es va fer aplaudir llargament i va concedir una roda de premsa (per primera vegada en molts mesos).
La roda de premsa no va servir per demanar disculpes a la ciutadania ni per presentar la dimissió,no. Ni més ni menys que la va aprofitar per a fer-se el milhomes i assegurar que se sentia com "Juan sin miedo" o, com es coneix en català, "Pere sense por".
Massa bé que sap que ara el jutge Flors que ja va dictar un acte judicial per obrir judici oral contra Camps i els seus acompanyants, judici que seria amb jurat popular.
És ben bé segur que ara s'haurà de fer aquest judici i, per tant, veurem el president del nostre país a la banqueta dels acusats.
El nostre país i la institució que ell representa no es mereix aquest deshonor i, per tant, és necessari i urgent que presente la seua dimissió.
Senyor Camps, deixe's de Pere sense por i comporte's, dimitint, amb l'honorabilitat que li pressuposa el seu càrrec