Arranca el nou curs

Ahir, 13 de setembre, vam fer el claustre d'inici de curs (potser l'últim?) i, amb això, per al professorat en general (no així per a la gent de direcció, com bé conec) comença oficialment el curs. Fins ara les activitats dels dies de setembre corresponien, quasi totes, al curs anterior amb exàmens, avaluacions, etc.
Aquest any cap novetat, presentació de professorat nou (aquest curs bastants) horaris, calendari d'avaluacions, advertències i avisos de sempre, recomanacions generals per al bon funcionament del centre i d'altres.
Després vam fer la primera reunió de departament, enguany amb un membre menys (gràcies, Emili, per tot) i també va ser l'habitual. Preparació dels grups flexibles de 3r d'ESO, recordatori de les novetats en la programació que vam acordar a final de curs, activitats del departament a celebrar fora del centre, etc.
En fi, res nou sota el sol com se sol dir.

1 comentaris:

Emili Morant ha dit...

Gràcies per tot a vosaltres, Ferran. Tal i com sospitava, estic comprovant al meu nou centre que suprimir la plaça de Pego no era res particular contra la meua persona... :-))) Han retallat a tot arreu, i les conseqüències són d'una transparent exactitud: menys professors, aules fins a dalt d'alumnes, en tots els nivells, qualitat minvant en l'ensenyament. "Inversament proporcional", com diu Paco...